Fitexpress Baia Mare

FITEXPRESS BAIA MARE

DESPRE NOI

Bine ați venit la FitExpress, locul unde transformarea corporală devine o realitate. Suntem mândri să vă prezentăm o echipă de specialiști dedicați și pasionați, care vă vor ghida în călătoria către un corp sănătos și tonifiat.

Cu sediul în Baia Mare, pe Bulevardul Traian, nr. 5, FitExpress a devenit un renumit centru de fitness și remodelare corporală în regiune. Suntem dedicati să oferim servicii de înaltă calitate, adaptate nevoilor și obiectivelor individuale ale fiecărui client.

Angajamentul nostru

La FitExpress, ne concentrăm pe crearea unei experiențe personalizate și motivate pentru fiecare client. Echipa noastră de experți vă va ghida în fiecare etapă a călătoriei dumneavoastră către un corp sănătos și tonifiat. Fie că sunteți la începutul acestei călătorii sau căutați să vă mențineți rezultatele obținute, suntem aici pentru a vă susține.

  • Antrenamentul XBody: Un antrenament revoluționar bazat pe tehnologia EMS (Electrical Muscle Stimulation), care oferă rezultate impresionante în doar 20 de minute.

  • Criolipoliza: Un tratament non-invaziv care vă ajută să scăpați de depozitele de grăsime nedorite, obținând o siluetă armonioasă.

  • Lipolaser: O metodă eficientă de reducere a grăsimii corporale, ce utilizează tehnologia laser pentru rezultate vizibile.

  • Drenajul Limfatic: Un tratament benefic pentru detoxifiere și eliminarea excesului de lichide din organism.

  • Împachetările la Tunel: O combinație de temperatură ridicată și presiune, concepută pentru a reduce grăsimea corporală și a tonifia pielea.

  • Împachetările cu Benzi THERMA FRYO SHOCK: O metodă inovatoare care utilizează benzi cu gel pentru a îmbunătăți elasticitatea pielii și a reduce aspectul celulitei.

  • Cavitatia și Radiofrecvența: Tehnologii non-invazive pentru remodelarea corporală și tonifierea pielii.

  • Masajul: O experiență relaxantă și revigorantă, benefică pentru sănătatea generală și bunăstarea dumneavoastră.

Despre echipă

Echipa FitExpress este formată din profesioniști dedicați, pasionați de sănătate, fitness și remodelare corporală. Ne-am angajat să vă oferim cele mai bune servicii și să vă ghidăm în călătoria dumneavoastră către un corp sănătos și tonifiat.