Beneficii

Schimbarea stilului de viata sedentar este dificila si presupune curaj . La inceput rezulatele minore si dificultaile aparute din antrenamentele conventionale , te face de cele mai multe ori sa renunti la antrenamentele regulate.

Sedentarismul este epidemia secolului 21. Lipsa de miscare poate duce la pierderea densitatii osoase, la boli de inima si alte probleme de sanatate. Efectul de domino asupra sanatatii noastre este dat de pierderea masei musculare si cresterea in greutate.

XBody Studio foloseste tehnologia EMS pentru obtine rezultatele dorite in mod concentrat, eficient si mai ales in siguranta.

Formarea EMS are un efect terapeutic, deoarece te ajuta sa ai un sentiment de bunastare fizică și mentală.

  • Reduce bolile de inima

  • Osteoporoza

  • Durerile de spate

XBODY  PENTRU REZULTATE RAPIDE SI TRANSFORMARI UIMITOARE!

Coafura trendy, o piele ingrijita, hainele elegante si accesoriile pe masura sunt ingredientele necesare pentru un aspect perfect, insa acest lucru nu este suficient. O tinuta trendy poate sa nu aiba rezultatul scontat daca nu esti suficient de tonifiat.

Cateva kilograme in plus poate distruge încrederea în sine si starea de spirit. Chiar daca sunteti la stadiul de incepator in domeniul fitness-ului, cu XBody EMS veti obtine un training pentru sportivi avansati.

Antrenamentul  cu tehnologie XBody EMS poate duce la transformări ale corpului rapide, eficiente și uimitoare.

Nu este nevoie sa ridicati greutati mari , sa faceti exercitii extrem de dificile asa cum obisnuiai in salile traditionale daca te antrenezi cu XBody EMS.

XBody foloseste tehnologia EMS, tehnologie ce este aplicata in medicina si presupune stimularea muschilor prin impulsuri electrice si a provoca contractii.

Antrenamentul este absolut sigur și eficient.

  • Tonifierea cu doar 2 x 20 de minute pe săptămână

Pana la 90% din muschi lucreaza in timpul antrenamentului cu XBody, ceea ce duce obtinerea unui tonus muscular mult mai rapid.

Datorita antrenamentului intensiv, efectul de ardere al caloriilor poate dura pana la 24-48h dupa sedinta cu XBody.

  • Arderea grasimilor este acum usor de facut cu XBody

Antrenamentul cu XBody transforma corpul intr-un cuptor de ars grasimi. In timpul antrenamentului cu XBody 90% din muschi sunt activati simultan la fiecare contractie. Contractiile sunt mai intense decat un efortul obisnuit.

Combinația dintre o nutritie incorecta, lipsa de exercitiu sau antrenamentul de anduranta exagerata duce la “evoluții nedorite în metabolismul nostru”. Într-o situație de deficit corpului păstrează grăsimea acumulata, în scopul de a avea rezerve. Acesta este responsabil de așa-numitul efect yoyo.

Antrenamentul XBody tonifica  masa  musculara și promovează activitatea metabolică în timpulul și dupa sedinta. Poti arde pana la 500 de calorii în timpul  antrenamentului cu  XBody EMS și până la 2000 de calorii, în următoarele 24-48 de ore. Greutatea  poate fi redusă în mod corespunzator și în mod durabil, în special în legătură cu o alimentația sănătoasă. Pentru femei, XBody realiza, de asemenea, o reducere a circumferinta în primul rand în zonele cu probleme: talie, șold și coapsă.

Tehnologia EMS

Reprezintă spasticitatea musculaturii prin impulsuri electrice. Sună prea științific?

Este de fapt foarte simplu!

Pe lângă antrenamentele de întreținere și tonifiere ale celor nouă mari grupe musculare, EMS este folosit și în practica medicală pentru prevenția unor afecțiuni, reabilitare post traumatism, ameliorarea durerilor de spate, corectarea posturii, imobilizare la pat. Impulsurile sunt induse de un dispozitiv special și transmise prin intermediul unor electrozi aplicați pe piele direct pe mușchii vizați. Aceste impulsuri provoacă contracții musculare, rezultatul fiind similar cu angajarea propriu-zisă a mușchilor în mișcare.Pe scurt, este antrenamentul secolului 21!

CU TRAINER-UL TĂU EMS:

Economisesti timp

Pentru că îti vei antrena toate grupele de mușchi in doar 20 de minute. Și dacă ai nevoie de mai multă stimulare într-o anumită zonă, aparatul poate seta o intensitate mai mare doar pe zona cu probleme.

Arzi grăsimea nedorită

Avînd în vedere că este un antrenament complet de consolidare a musculaturii, se transformă modul în care organismul folosește calorii. Este un instrument foarte eficient pentru pierderea în greutate și eliminarea grăsimilor în exces prin modificarea metabolismului bazal. De aceea sunt suficiente doar 2 ședințe săptămînale.

 

Fără presiune pe articulații

Crește masa musculară

Electrozii sunt plasați direct pe corp pentru fiecare grupă majoră de mușchi, astfel încât toate impulsurile își ating obiectivul. Este ușor și nu poți da greș, chiar dacă nu execuți corect exercițiul, electrozii aplicați direct pe mușchi iți asigură corectitudinea exercițiului.

 

Ameliorează durerile de spate

Costumul are electrozi aplicați pe musculatura care susține coloana vertebrală, musculatura care este antrenată deficitar prin antrenamentele tradiționale. Cu EMS, mușchii posteriori ai trunchiului devin mai puternici și durerile de spate se ameliorează.

 

Echilibrează sistemul muscular

Electrozii aplicați în costum, lucrează musculatura simultan și facilitează uniformizarea masei musculare prin aplicarea impulsurilor și pe muschii mai puțin dezvoltați.