Intrebari frecvente

CAT DE SIGUR ESTE ANTRENAMENTUL EMS?

Tehnologia EMS folosește impulsuri electrice cu frecvență scăzută, utilizate deja pe scară largă pentru antrenamente și terapii de reabilitare. Să nu uitam că muschii au nevoie de impulsuri electrice pentru a se contracta. In mod normal, acestea sunt trimise de creier, iar tehnologia EMS folosește acest principiu natural pentru a intensifica contractiile musculare.

CARE ESTE LIMITA DE VÂRSTĂ PENTRU A PUTEA FACE ACEST TIP DE ANTRENAMENT?

Nu există limită de varstă și, în general, toate persoanele cu o stare de sanatate bună pot sa se antreneze cu EMS. Totusi, în cazul tinerilor sub 16 ani, solicitam acordul medicului de familie, deoarece corpul lor este în plină dezvoltare. Există și contraindicatii, cauzate de probleme de sănătate. Aici ai lista afecțiunilor incompatibile cu acest tip de antrenament: Arterioscleroză avansată sau tulburari de circulație arterială, sângerari sau hemofilie, diabet, boli febrile, procese bacteriale sau virale acute, afecțiuni cutanate, boli de inimă, afecțiuni neurologice grave, tuberculoză, tumori benigne sau maligne, obelizate, inflamarea acută a articulațiilor, nevralgie acută, acumularea accentuată a lichidelor în corp, edemul limfatic, implanturi metalice, rani deschise sau aczeme ale pielii, distrofie musculară progresivă, sarcină și menstruație, arsuri cutanate, tromboză sau tromboflebită, varice.

POT CAȘTIGA MASĂ MUSCULARĂ CU ANTRENAMENTUL EMS?

Pentru ca stimulezi mușchii, îți poți crește masa musculară.

 

CÂTE CALORII POT PIERDE ÎN TIMPUL UNEI ȘEDINTE CU EMS?

20 de minute de antrenament sunt echivalentul a 6-7 ore de antrenament intens, consumi 500 calorii în timpul antrenamentului și 2000 calorii în următoarele 24-48 ore

 

ANTRENAMENTUL CU EMS ARE EFECTE SI ASUPRA CELULITEI?

DA, și există chiar și un program SPECIAL pentru tonifierea zonelor afectate de celulită.

 

POT SLABI CU AJUTORUL EMS?

Nu doar ca vei pierde kilogramele în plus, dar vei obține și o fermitate a pielii și a țesuturilor. Stratul adipos nu are nicio șansă să scape intact, ba chiar va fi eliminat într-un timp foarte scurt.

 

ANTRENAMENTUL CU EMS ESTE DUREROS?

  1. Deoarece impulsurile electrice pot fi reglate pentru fiecare grupă musculară în parte, în funcție de gradul de suportabilitate al fiecaruia, antrenamentul este întotdeauna plăcut și în niciun caz dureros. Oricum, tehnologia EMS folosește împulsuri de frecventă scazută, iar antrenorul tău personal va regla de fiecare data frecvența impulsurilor la un nivel acceptat de corpul tău.

CÂTE GRUPE DE MUȘCHI SUNT ACTIVE ÎN TIMPUL UNUI ANTRENAMENT?

Într-o ședintă sunt stimulati 95% din mușchi. În mare, sunt activate șase grupe musculare mari, concomitent: mușchii pieptului, abdomenului, spatelui, feselor, brațelor și picioarelor

 

CE TREBUIE SA MANANC INAINTE DE ANTRENAMENT?

Deoarece este foarte intens, mănâncă cu 2-3 ore înainte de antrenament, că să ai destulă energie. Însă trebuie să bei cel puțin 500 de ml de apă cu jumatate de oră înainte de sedința EMS, ca să te asiguri ca vei avea un nivel de hidratare optim. Evita zahărul și băuturile carbogazoase înainte de antrenament.

CU CE TREBUIE SĂ MĂ ÎMBRAC LA ANTRENAMENT?

Ai nevoie de o costumație specială, formată din tricou și pantalon scurt, pe care ți le oferim noi.