Lipolaser

LIPOLASER

Sistemul inovator cu laser pentru remodelare corporală și reducerea masei de grăsime din organism

 

 lipolaser1.jpg

Cunoscute drept eficiente în combaterea celulitei erau până în prezent metodele invazive, specifice chirurgiei estetice, precum lipoaspirația, terapiile non-invazive (ultrasunete, electro-stimulare,  …) trecând pe locul secund când venea vorba de eficacitatea eliminării celulitei. Lipoaspirația are de curând o alternativă non-invazivă despre care producatorii săi susțin că este foarte eficientă în tratarea celuluitei. Este vorba de un dispozitiv aprobat de curând de FDA, ce folosește tehnologie laser pentru a topi țesuturile adipoase localizate.

     Tratamentul LipoLaser este o nouă tehnologie cu laser de joasă intensitate, împotriva celulitei, ce tratează doar celulele țesutului adipos și nu afectează țesuturile adiacente precum pielea sau mușchii. Laserul emite nivele scăzute de energie care crează un semnal chimic la care celulele de grăsime răspund prin deschiderea porilor membranei celulare, descompunerea trigliceridelor în glicerol, apă și acizi grași liberi urmată de eliminarea unei părți a acestora prin canalele( porii) membranei celulare. Acest proces se întâmplă în mod natural în organismul uman în momentul în care acesta are nevoie de energie. Așadar lipoliza indusă de LipoLaser nu reprezinta o reacție nefirească a organismului. În plus acest tip de laser “rece” nu afectează țesuturile din jur cum ar fi: vasele de sânge, nervii, pielea, etc. având acțiune strictă asupra adipocitelor.

lipolaser2.jpg     Este un laser de 650 nm, care distruge celulele adipoase profunde, prin ruperea membranelor celulare, transformarea grăsimii în trigliceride și apoi eliminarea acesteia pe cale naturală prin urină și transpirație. Grăsimea eliberată în timpul procesului de lipoliză ajunge în lichidul interstițial și prezintă o sursă imediată de energie pentru organism, motiv pentru care se recomandă după tratament efectuarea de exerciții cardio care ajută la folosirea acestei energii. De asemenea determină secreția de colagen și elastină,îmbunătățind aspectul pielii.Astfel, dacă ai probleme cu aripioarele sau colăceii, LipoLaser te ajută să rezolvi aceste probleme în câteva ședințe. Tratamentul este total nedureros, reduce țesutul gras din zona tratată și nu are efecte adverse, nu crează disconfort sau vânătăi. Efectele terapiei cu LipoLaser se traduc prin reducerea țesutului gras din zona tratată, efect vizibil chiar și după prima ședință.

 

Beneficii

– Pierdere în centimetrii

– Diminuarea țesutului adipos

– Conturează și remodelează corpul

– Îmbunătățește aspectul pielii după slăbire. lipolaser3.jpg

Contraindicații

– sarcina,

– cancer, inflamații acute,

– probleme renale, ale ficatului, inimii

– ulcer gastric sau duodenal

– persoane cu pacemaker,

– diabet,

– epilepsie,

– eczeme, boli ale pielii în zona de tratament,

– implanturi de metal și plastic

– menstruație.