Radiofrecventa

 

RADIOFRECVENTA CU BIOSTIMULARE

 

 

RADIOFRECVENTA (RF System) este una dintre cele mai noi si mai importante terapii inovatoare, non-invaziva, cu rezultate uimitoare in terapii precum liftingul facial si corporal si in combaterea celulitei.
In urma cercetarii reactiilor tesuturilor vii s-a demonstrat stintiific ca la incalzire si refrigerare fibrele elastice ale pielii pot fi remodelate prin radiofrecventa, iar reactia suprafetei tratate va fi una de strangere si aspectul general al pielii va fi mai ferm.

radiofrecventa2.JPG

RADIOFRECVENTA este un tratament revolutionar ce favorizeaza formarea de colagen prin intermediul unei incalziri in profunzime a pielii. Tehnologia sa folosita de mult timp in chirurgie, a fost adaptata pentru a fi utilizata in saloanele de infrmusetare.

RADIOFRECVENTA este cea mai noua tehnologie folosita in eliminarea nechirurgicala a tesutului adipos nedorit si in combaterea efectelor imbatranirii pielii. Undele RF actioneaza in profunzime, prin incalzire controlata stimuleaza fibrele de colagen si stimuland astfel formarea de fibre elastice noi, iar superficial imbunatatesc textura automata reducand ridarea.

radiofrecventa3.JPGTratamentul cu RF este de scurta durata 6-8 sedinte in cadrul unui tratament facial si de 8-12 sedinte in tratamentul realizat pe alte suprafete ale corpului: cu pauze intre sedinte de cca 7 zile,dar in lunile ce vor precede tratamentului procesele naturale ale corpului vor genera noi straturi de colagen mai bine organizate, mai groase cu o structura similara pielii unei persoane tinere.
Durata unei sedinte este de 20 -40 minute. Este un tratament sigur, clientul poate reveni la activitatile sale zilnice, nu necesita perioada de recuperare.
Pentru stimularea profunda a celulelor sunt suficienti 2 poli. Astfel a fost creat

Beneficiile acestei terapii cu RF sunt multiple astfel putem interveni in rezolvarea problemelor cum ar fi:
– piele flasca – estomparea ridurilor si tonifierea pielii -regenerare – actionare atat la nivelul fetei cat si a oricarei suprafete a corpului
– cicatrici cauzate de acne
– in tratarea inestetismelor cum ar fi vergeturile si adipozitate localizata. De asemenea RF poate fi folosita pentru inchiderea porilor dilatati ,ne ajuta sa obtinem o mai buna oxigenare a tesuturilor si poate fi folosita chiar si in diminuarea pungilor de sub ochi.

Contraindicatii tratamente cu radiofrecvenţă

Tratamentul de remodelare corporala cu radiofrecventa nu este indicat în cazul urmatoarelor persoane:
– Femeile gravide, leuzele care alapteaza, bolnavii de epilepsie, bolnavii cu tumori
– Persoanele care sufera de boli acute inflamatorii sau boli contagioase
– Pacientii care au plagi operatorii nevindecate
– Persoanele care suferă de boli ale inimii, de colecist (litiaza biliara) sau de diabet (forma grava)
– Persoanele care sufera de infectii ale globului ocular, ale coloanei vertebrale, ale cervicalei, creierului sau inimii
– Persoanele care folosesc aparat de stimulare cardiaca, proteze (de plastic sau de ciment)
– Persoanele care au suferit operatii la nivelul abdomenului, femeile aflate în timpul menstruatiei, femeile care folosesc spirala ca metoda anticonceptiva, persoanele cu incontinența.
– Persoanele care au temperatura interioara ridicata
– Persoanele care sufera de alergii